Blestemul lui Tutankamon inca mai face victime

BLESTEMUL LUI TUTANKAMONBlestemul faraonului Tutankamon face victime si in secolul XXI. Jurnalista britanica Lesley-Ann Jones a mostenit de la fostii socri doua lazi cu relicve furate din mormantul lui Tutankamon.
Imediat dupa primirea mostenirii constand in fragmente textile, seminte si resturi de mancare provenind din mormantul faraonului, femeia a divortat, si-a pierdut agentul literar intr-un accident stupid, a facut meningita si cancer de piele si era cat pe ce sa fie omorata de un hot care avea de gand sa-i fure inelul.
Dupa cum se stie in interiorul mormantului faraonului Tutankamon a fost gasita inscriptiaMoartea v-a atinge cu aripile ei pe cel care il va tulbura pe faraon„, inscriptie ce a capatat un inteles straniu cand soarta celor care au profanat mormantul faraonului si a mostenitorilor acestora a inceput sa ia intorsaturi misterioase.

ScienceLIne.ro

https://i0.wp.com/storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/321/5109/1026150/1/tutankamon.jpg

2 gânduri despre &8222;Blestemul lui Tutankamon inca mai face victime&8221;

  1. imi pare rau sa contrazic presa dar….dupa cum erau inscriptiile…..scria in felul urmator…….”””Cel ce va PROFANA mormantul faraonului, va fi atins de aripile mortii”””…….Deci daca o luam logic cam toti cei ce au cercetat au furat mai bine spus din mormant…..aceasta e singura solutie…;)

  2. LzudemX zice:

    Si adevarul este ca tutankamon a fost un faraon care a murit de mic adevarat , dar lumea il cauta pe adevaratul tutankamon ? – Nu ei ii cauta comoara lui 😉 si da i.au gasito cum zice mai sus si gaby cine a ajuns la el nu a plecat cu mana goala 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s