sunt foarte revoltata

Cel mai nasol lucru e sa mergi la servici si sa nu primesti bani.Am primit azi fluturasii de salarii dar am fost anuntati din start ca banii vor intarzia cel putin 4 zile si cel mult nu se stie.Pizda ma-sii de el sistem si de criza mondiala imputzita.

9 gânduri despre &8222;sunt foarte revoltata&8221;

    • Nu stiu ce sa zic Ovidiu , referitor la Ceausescu, sunt si parti bune dar si parti rele, ca in orice regim, si niciodata nu-i poti impaca pe toti.Parerea mea personala despre Ceausescu e ca era un incult, poate era un bun gospodar ca sa zic asa, dar cu vederi foarte inguste .Ne-a privat de multa libertate in informatie si de tot ceea ce insemna nou.Iar , vezi si tu, si vede oricine, atunci cand interzici ceva unui om el tinde sa afle cu atat mai mult despre acel lucru.Eu prefer regimul actual in ciuda comunismului , in orice caz ,nu comunism cum a facut Ceausescu.

  1. Ce s-a facut din 1989 incoace ? era sau nu era incult nu asta e problema, omul vrea sa munceasca cinstit si sa fie platit.

    Ceausescu a fost in primul rand un patriot – a tinut distanta de Moscova, s-a luptat pentru o tara independenta din toate puncturile de vedere. pe vremea lui au construit metro-ul Dacia etc, pina in 1981 se gasea de toate apoi a inceput problomele a imprumutat bani si le-a achitat.
    dar citeste stenogramele ca sa te convingi ca in politica externa era un geniu, asta toti politicienii de azi , hotii, securistii o secunosc. Ce Ceausescu a inceput astia democretii nu o pot continua.

  2. ciprianjurma zice:

    si eu sunt satul de nesimtitii astia de conduc romania de 20 de ani dar sa spui ca ceausescu a fost un patriot e deja prea mult. uitam prea repede prin ce am trecut. ce convenabil e sa te dai „comunist” in ziua de azi…oare asta se datoreaza faptului ca pe vremea „patriotului” ori o duceai prea bine ori inca nu erai nascut?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s