Ultimele stiri despre Michael

Rezultatele autopsiei vor fi disponibile in 4-6 saptamani. Purtatorul de cuvant al Institutului medico-legal care s-a ocupat de autopsia lui Michael, Craig Harvey, a declarat ca procedura standard a fost incheiata, darmai sunt necesare teste suplimentare( toxicologice, neurologice si pulmonare), pentru a determina cu exactitate cauza mortii. Rezultatele vor fi gata in 4-6 saptamani.
Craig Harvey a mai spus ca nu sunt semne care sa duca la ideea ca Michael a fost omorat, dar a confirmat faptul ca acesta lua medicamente prescrise de medic fara sa precizeze insa ce fel de medicamente.

11 thoughts on “Ultimele stiri despre Michael

  1. I’m sure that God has sent Michael on earth to show us that perfection is possible.He ended his job here and he has gone up in the sky to rest right beside Our Father. Bye Michael and Rest i peace!!! I love you!!

  2. moldovan andreea spune:

    Eu i-as dariu viata mea. merita sa traiasca pt ca avea atatea de daruit iar el geniul misiunea pe pamant nu si-a incheiato, a mers acolo sus trist, si simt un gol mare in suflet, sunt atatia nemernici atatia artisti falsi care ar fi meritat soarta lui.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s