Ultimele stiri despre Michael

Rezultatele autopsiei vor fi disponibile in 4-6 saptamani. Purtatorul de cuvant al Institutului medico-legal care s-a ocupat de autopsia lui Michael, Craig Harvey, a declarat ca procedura standard a fost incheiata, darmai sunt necesare teste suplimentare( toxicologice, neurologice si pulmonare), pentru a determina cu exactitate cauza mortii. Rezultatele vor fi gata in 4-6 saptamani.
Craig Harvey a mai spus ca nu sunt semne care sa duca la ideea ca Michael a fost omorat, dar a confirmat faptul ca acesta lua medicamente prescrise de medic fara sa precizeze insa ce fel de medicamente.

11 gânduri despre &8222;Ultimele stiri despre Michael&8221;

  1. I’m sure that God has sent Michael on earth to show us that perfection is possible.He ended his job here and he has gone up in the sky to rest right beside Our Father. Bye Michael and Rest i peace!!! I love you!!

  2. moldovan andreea zice:

    Eu i-as dariu viata mea. merita sa traiasca pt ca avea atatea de daruit iar el geniul misiunea pe pamant nu si-a incheiato, a mers acolo sus trist, si simt un gol mare in suflet, sunt atatia nemernici atatia artisti falsi care ar fi meritat soarta lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s