Moartea lui Michael Jackson -omucidere

Autoritatea de medicina legala din Los Angeles a anuntat oficial cauza mortii lui Michael Jackson : intoxicare acuta cu Propofol.

Raportul mai spune ca un alt factor care a contribuit la moartea artistului a fost efectul grupului de medicamente Benzodiazepine, medicamente folosite pentru a trata anxietatea si insomnia.

Moartea a fost catalogata drept omucidere.

Biroul de Medicina Legala din Los Angeles nu a facut public intregul dosar al autopsiei, ci doar a dat un comunicat de presa. In acesta se mai spune:

„Medicamentele Propofol si Lorazepam (Ativan) au fost gasite ca fiind principalele medicamente responsabile pentru moartea domnului Jackson.

Alte medicamente gasite in corpul domnului Jackson au fost: Midazolam (Versed), Diazepam (Valium), Lidocaine (un anestezic local) si Ephedrine (folosit pentru a trata hipotensiunea arteriala asociata cu anestezia).”

Raportul final al autopsiei realizate de Biroul de Medicina Legala din Los Angeles, incluzand raportul toxicologic, va ramane securizat, conform cererii Politiei din Los Angeles.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s