despre iubire

Poti iubi mai multe persoane odata? cate persoane poti iubi? sigur ca poti! o multime de persoane poti iubi in acelasi timp.Dragostea e imensa si se poate revarsa ca o cascada ce acopera o multime de relatii.Doar ca trebuie sa fie plata, linistita, nezbuciumata ca sa nu ne tulbure.Dimpotriva, trebuie sa ne linisteasca, sa ne aduca bogatie in suflet, sa ne faca sa ne simtim liberi.

7 gânduri despre &8222;despre iubire&8221;

  1. zahariarobert zice:

    Iubirea ca sentiment universal nu are nici-o legatura cu notiunea noastra mentala de „a iubi”,iubirea e o stare de spirit,pur si simplu iubesti,iubesti tot in egala masura,iubesti oamenii,viata si tot ce te inconjoara,de aceea este un sentiment prea complex ca noi oameni sa-l putem intretine,noi traim doar cu iluzia unei iubiri,ce este mai degraba o boala psihica,o dependenta afectiva sau obsesie pasionala.
    Nu poti iubi in mai multe feluri,ci doar iubi si atat,cand ai aceasta stare de spirit si esti condus de ea nu ceri nimic si cauti sa daruiesti tot,important e ca cel de langa tine sa fie fericit,iubirea este un sentiment ce nu are legatura cu „ego-ul’,nu implica propria persoana decat indirect.
    Facandu-i pe altii fericiti vei invata si tu ce insemna fericirea.

  2. dragostea…este perceputa de fiecare individ in diverse moduri. poti iubi mai multe persoane?da. le poti iubi cu aceeasi intensitate cre sa te poata face sa spui in mod obiectiv ca nu-i poti diferentia cu nimic? nu cred…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s