The Secret

Am intrat de curand in posesia cartii ” The Secret ” ,autoare Rhonda Byrne, despre care pot spune ca e o carte fenomenala si pe care o recomand cu toata caldura oricui vrea si simte ca trebuie sa traiasca nu doar sa existe.
Mai intai trebuie sa va spun ca de curand am cunoscut , cunoscut in ghilimele , cateva persoane pe care deja ii consider prieteni.Simt ca am cu cine vorbi, simt ca sunt inteleasa ,ca gandim aproximativ la fel, ca simtim si vedem lumea cam la fel.Ei sunt Ciprian, Ruxandra, Adrian, Robert.

E foarte adevarat ca tot ceea ce gandim atragem.Deci atentie ce ganditi si cum ganditi!

 

6 gânduri despre &8222;The Secret&8221;

 1. Andrei Ciubotariu zice:

  Faza cu The Secret…mie personal mi se pare cea mai tare chestie. Am învățat la școala, la tehnica microundelor cum că undele au o anumită viteză bla bla, cea a luminii se pare că are cea mai mare viteză. Dar faza e că profa ne-a mai zis că prin experiment s-a mai descoperit o undă care curios are viteza mai mare decât cea a luminii. Curios că a și subliniat în gluma faptul că ar putea fi cea a gândului. Știm că razele soarelui ajung pe Pământ cu 8 secunde întârziere, deci distanța Pământ – Soare se parcurge în 8 secunde cu viteza luminii, dar dacă e să te gândești la Soare, mi-l pot imagina în muuult mai puțin de 8 secunde. Deci? Științific e posibil, teoretic e posibil, moral mai e posibil? Suntem dispuși să acceptăm și altceva total diferit față de ceea că știm deja? Totuși până de curând Pământul nu era rotund..și iată că e. Suntem pregătiți?

  • Andrei Ciubotariu zice:

   Îmi vine în minte o altă întrebare. Oare nu e doar o amăgire? Sau ceva doar în folosul unora? Și noi ca oile să-i urmăm? Acum, foarte greu fac diferența dintre bine și rău. Răul e dulce și frumos și binele un pic acruț..

   • Ciprian Bojan zice:

    Amdrei, dezbracă răul de învelişul „dulce şi frums” şi vei descoperi miezul său putred! Binele poate avea chiar un gust amar, dar reflecţiile sale sunt dulci, atât în tine cât şi în hurul tău!

 2. sufletgol zice:

  ..suntem ce gandim…avem ce atragem..”the secret” e o adevarata lectie peste care de cele mai multe ori trecem cu vederea din pacate…
  hugs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s