The Secret Rhonda Byrne

Citat din Invataturi Zilnice
” Daca doresti sa iti schimbi rapid viata in bine, schimba-ti vibratia generala pe care o emani cu ajutorul recunostintei .Daca iti vei focaliza intreaga energie asupra recunostintei , in viata ta vor aparea adevarate miracole.
Daca doresti sa iti schimbi rapid viata in bine, noteaza in fiecare zi 100 de motive pentru care te simti recunoscator , pana cand vei vedea cu ochii liberi schimbarea.Nu te limita insa la a scrie aceste motive.SIMTE starea de recunostinta. Puterea ta salasluieste in SENTIMENTELE pe care le investesti in starea de recunostinta.

8 gânduri despre &8222;The Secret Rhonda Byrne&8221;

    • hazmate zice:

      Dacă te trezeşti dimineaţa cu întrebarea asta e foarte probabil să fi băut destul de mult şi să fi avut parte de un mind eraser. Plus că e o formaţie care discriminează, de unde mitul ăsta că blondele-s proaste?

  1. hazmate zice:

    100 de motive? Cam mult, înmulţit cu 365 înseamnă 36500 de motive anual. Şi să nu se repete, bănuiesc. Pot să fiu recunoscător, dar e cam mult. În plus, dacă aplici metoda asta ajungi fără serviciu, nevasta divorţează, rămâi fără prieteni pentru că nu o să-ţi stea mintea decât la a căuta motive de recunoştinţă de genul: Sunt recunoscător că mi-a zâmbit o necunoscută, că nu m-a lovit maşina, că nu mi-a picat un ghiveci în cap, că nu mi-au spart casa, etc. Eu zic că e cam exagerat, ar trebui să înceapă cu un număr acceptabil, nu 100, e prea mult.

  2. @ hazmate: aici nu e vorba de matematica, poti sa scrii doar 10 motive, sau 5 insa ideea e sa le simti, sa fi cu adevarat recunoscator. Nu te tine nimeni cu pixul si carnetelul in mana numarand motive de recunostinta ci doar cateva minute sunt suficiente pt a fi recunoscator pentru ziua respectiva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s